Sidebar

Kovo 17-20 d. Vilniuje bursis pasaulinis mokslininkų elitas, o jų išskirtinių pranešimų klausyti susirinks šimtai studentų ir jaunųjų mokslininkų bei entuziastų iš Lietuvos ir Europos.

Tarptautinės „Open Readings“ konferencijos organizatoriai kiekvienais metais į Lietuvą pritraukia mokslo pasaulio žvaigždes ir šių metų renginys nėra išimtis.

Atvyksiančių į renginį laukia išskirtinė patirtis. Štai vienas iš pranešėjų - žymus fizikos profesorius iš Australijos - Chennupati Jagadish, kurio tyrimai apima neuromokslą, neurotechnologijas, sudėtinių puslaidininkių optoelektroniką bei nanotechnologijas. C. Jagadish yra daugiau kaip 900 mokslinių darbų autorius / bendraautorius. Tai - išskirtinis žmogus mokslo pasaulye, turintis ne vieną apdovanojimą, vienas jų - UNESCO medalis už indėlį į nanomokslų ir nanotechnologijų plėtrą. Jis - Australijos mokslo akademijos viceprezidentas bei fizinių mokslų sekretorius, kuris savo sukaupta patirtimi pasiruošęs pasidalinti su „Open Readings 2020“ konferencijos dalyviais.

Šiais metais savo moksline patirtimi dalinsis ir kiti pasaulinio lygio kviestiniai pranešėjai:

Chennupati Jagadish, Australian National University

Klaus-Dieter Kreuer, Max Planck Institute, Germany

Chihaya Adachi, Kyushu University, Japan

Boris Chichkov, Laser Zentrum Hannover, Germany

Mikhail Belkin, Walter Schottky Institute, Germany

Mihir Pendharkar, UC Santa Barbara, USA

Laura Na Liu, Kirchhoff Institute of Physics, Germany

Visas keturias dienas (kovo 17-20 d.) konferencija vyks Saulėtekio slėnyje esančiame moderniame Nacionaliniame fizinių ir technologijos mokslų centre (NFTMC). Tad kviečiame Jus įregistruotis į 63-ąją tarptautinę fizinių bei gamtos mokslų studentų ir jaunųjų mokslininkų „Open Readings“ konferenciją ir nepraleiskite progos pasidalinti savo atradimais ir idėjomis su keliais šimtais studentų ir jaunųjų mokslininkų!

Registracija tęsis iki vasario 1 d. 

Spausk čia ir registruokis jau dabar

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos