Sidebar

Mokslo žurnale „Iliustruotasis mokslas“ atspasudintas VU FF Cheminės fizikos instituto mokslo darbuotojo dr. Roko Dobužinsko davė interviu apie radiaciją, radiacijos fiziką ir keliamas grėsmes. Rokas Dobužinskas praėjusiaisiais metais apsigynė daktaro disertaciją šiuo metu tiria įvairių spinduliuočių tipų įtaką organinių medžiagų elektrinėms savybėms ir skaito kursą „Radiacinė ekologija ir sauga“ VU Fizikos fakulteto magistrantams.

VU Fizikos fakultetas turi vienas iš geriausių Lietuvoje atomo ir branduolio fizikos mokomųjų laboratorijų. Visose studijų programose Fizikos fakulteto studentai yra apmokomi ir baigę studijas supranta ne tik radiacijos bet ir įvairios natūraliai mus supančios spinduliuotės įtaką aplinkai ir sveikatai.

Visą „Iliustruotojo mokslo“ sausio-vasario numerį galite surasti www.iliustruotasismokslas.lt, dėkojame žurnalui už mokslo žinių platinimą, o redakcijai už leidimą pasidalinti!

 12

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos