Sidebar

Nepraleiskite antrojo Café Scientifique, skirto artėjančiai „Open Readings 2020“ konferencijai! Šį kartą paskaitą „Kada tapsime tarpplanetine civilizacija?“ ves Vilniaus universiteto planetariumo lektorius ir astrofizikas Aidas Sadauskas.

Nuo pirmojo žmogaus išsilaipinimo Mėnulyje jau praėjo 50 metų, tačiau kitų planetų aplankyti mums dar nepavyko. Apie keliones į Marsą kuriame įvairiausius filmus, serialus, rašome knygas, tačiau ar iš tikrųjų ten kada nors apsigyvensime? Ko reikia, kad žmonija pagaliau taptų tarpplanetine civilizacija? O gal mums to visai nereikia?

RENGINYS NEMOKAMAS ir skirtas visiems, besidomintiems mokslu!

Renginio vieta: Bare „Čingis“, Jono Basanavičiaus g. 8a, Vilnius

Laikas: Gruodžio 9 d., 18 val.

Café Scientifique – vieta, kur neformalioje aplinkoje prie kavos ar taurės vyno galime išgirsti mokslo aktualijas, atradimus ir naujausias idėjas iš entuziastingų mokslininkų lūpų – paprastai ir įdomiai, taip, kad suprastų kiekvienas! Café Scientifique yra atvira diskusijų erdvė, kuri skatina plačiąją visuomenę aktyviau domėtis mokslu, ji ištraukia mokslą iš tradicinių akademinių erdvių į realybę, pademonstruodama mokslo prieinamumą. Šis susitikimų ciklas skirtas artėjančiai „Open Readings 2020“ konferencijai.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos