Sidebar

Fizikos fakulteto administracijos darbas nuo 2020 m. rugsėjo 1 d.

FF dekanate aptarnaujami tik veido kaukes arba apsaugines veido priemones dėvintys lankytojai. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių (pvz., karščiavimas, sloga, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.),  nėra priimami.

Primename, kad visais klausimais į FF dekanatą taip pat galima kreiptis el. paštu arba darbo telefonais:

  • FF dekanato administracija 8 5 236 6000
  • FF dekanas 8 5 236 6001
  • FF prodekanė studijoms 8 5 236 6002

Nurodytais darbo telefonais dekanato darbuotojai yra pasiekiami visą darbo dieną. Skambučiai yra peradresuojami, reikia sulaukti atsiliepimo.

Darbo ir studijų Fizikos fakultete taisyklės nuo 2020 m. rugsėjo 1 d.

Studijų procesas 2020–2021 m. rudens semestre vyksta pagal Vilniaus universiteto rektoriaus 2020 m. rugpjūčio 31 d. įsakymu patvirtintas Studijų veiklų planavimo, organizavimo ir vykdymo Vilniaus universitete 2020–2021 studijų metų rudens semestro metu taisykles.

Bendrose uždarose fakulteto erdvėse (koridoriuose, auditorijose, mokomosiose laboratorijose ir kt.), kur tarp asmenų neišlaikomas bent 2 m atstumas, privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones. Tarp studijų veiklose dalyvaujančių asmenų privalo būti išlaikomas ne mažesnis kaip 1 m atstumas.

Studentai prieš užsiėmimą turi patys dezinfekuoti savo darbo užsiėmimo metu auditorijoje vietą ir naudojamą inventorių auditorijose esančiu dezinfekciniu skysčiu. Savo darbo priemones darbo vietoje darbuotojai turi dezinfekuoti patys, panaudodami institutui perduotas dezinfekavimo priemones.

Universiteto dėstytojai privalo fiksuoti studijuojančiųjų fizinį dalyvavimą visuose nenuotoliniuose užsiėmimuose Universiteto virtualios mokymosi aplinkos priemonėmis, siekiant užtikrinti savalaikį duomenų apie kontaktą su sergančiuoju COVID-19 turėjusius asmenis pateikimą Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui.

Studijos Fizikos fakultete vyksta hibridinio, mišraus ir (ar) nuotolinio mokymo (-si) būdais (žr. pridedamas VU Taisykles, 7.1 – 7.3 punktai). Apie tai, kokį būdą taikyti, sprendžia dėstantis dėstytojas, suderinęs su studijų prodekane ir atsižvelgdamas į Taisyklių rekomendacijas bei fakulteto galimybes.

Pagal Universitete galiojančias Darbo organizavimo Vilniaus universitete karantino metu ir jam pasibaigus taisykles, nepriklausomai nuo to, ar padalinyje buvo nustatytas COVID-19 atvejis, ir kitiems darbuotojams pageidaujant, sudaroma galimybė dirbti nuotoliniu būdu, kai darbuotojo funkcijas visa apimtimi įmanoma vykdyti nuotoliniu būdu.

Už darbo organizavimą ir darbuotojų saugos užtikrinimą pagal taisykles šakiniame akademiniame padalinyje atsakingas jo direktorius.

Darbuotojai ir studentai prireikus gali pasimatuoti temperatūrą pas pastatų apsaugos darbuotojus esančiais termometrais. LTC termometras yra pas instituto administraciją.

Remiantis VU taisyklėmis, artimiausiu metu bus patvirtintos Fizikos fakulteto studijų organizavimo ir vykdymo semestro metu taisyklės.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos