Sidebar

Moksleiviai, kviečiame dalyvauti studijų mugėje, kuri šiemet pirmą kartą vyks kitaip – virtualiai! 
 

Kovo 26 d. turėsite galimybę susipažinti su studijomis Fizikos fakultetuose, dalyvauti pirmosiose paskaitose ir informatyviose diskusijose.

Norintieji daugiau sužinoti apie konkrečias studijų programas, susipažinti su būsimais dėstytojais ir jų dėstomais dalykais ar pasikalbėti apie priėmimo reikalavimus turės galimybę prisijungti į atskiras konsultavimo erdves. Šiose erdvėse jūsų lauks ir esami VU studentai, kurie ne tik atvirai papasakos apie studentiško gyvenimo ypatumus, bet ir pristatys laisvalaikio bei savirealizacijos galimybes universiteto bendruomenėje.
 
 
Studijų mugės metu kviesime klausytis Fizikos fakulteto pristatymo, diskusijos su fakulteto absolventais ir studijų programų pristatymo. Mugės metu taip pat turėsite galimybę konsultuotis su studijų prodekane, fakulteto studentais ir doktorantais.
 
Plačiau kvietime.
 
Susitikime Fizikos fakulteto studijų mugėje!
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos