Sidebar

„Teltonikos“ įmonių grupė Vilniaus universiteto Fizikos fakultetui padovanojo reikalingos mokomųjų laboratorijų įrangos. Dovana papildys jau turimą techniką ir bus naudinga laboratorinius darbus atliekantiems studentams.

Fizikos fakulteto dėstytojas prof. Robertas Grigalaitis teigia, kad ši įranga bus naudingiausia studentams, atliekantiems laboratorinius darbus.

„Įranga yra įvairaus sudėtingumo, todėl ja galės naudotis tiek bakalauro, tiek magistrantūros studentai. Su šia įranga bus galima atlikti ir tam tikrus mokslinius darbus, todėl tuo pat metu kelsime mokslinių tyrimų lygį“, – sako prof. R. Grigalaitis.

Naujos įrangos vertę pabrėžia ir „Teltonikos“ įmonių grupės viceprezidentas inovacijoms ir verslo plėtrai Ernestas Zdaniauskis: „Ši įranga prisidės prie universiteto mokymo bazės atnaujinimo ir sukurs dar palankesnes sąlygas studentams kurti ir tobulėti. Nauji, šiuolaikiški instrumentai suteiks daugiau galimybių studentams realizuoti savo idėjas telekomunikacijų ir elektronikos srityse. Manau, kad investavimas į edukaciją ir mokslą yra būtinas siekiant skatinti žinių ekonomiką.“

Daugiau skaitykite: https://naujienos.vu.lt/teltonika-vu-fizikos-fakultetui-padovanojo-mokomuju-laboratoriju-irangos/

IMG 3375 min

 IMG 3343 min  IMG 3352 min
 IMG 3355 min  IMG 3359 min
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos