Sidebar

Pagal Arqus Research & Innovation projektą 2022 m. bus surengti du seminarai dirbtinio intelekto ir skaitmeninės transformacijos tema. Pirmasis vyks Lione. Antrasis didelės apimties seminaras vyks Vilniaus universitete 2022 m. gegužės 18-20 dienomis Vilniuje, Lietuvoje.

Pirmajame etape: IŠSAUGOTI DATĄ, IŠSAKYTI SUSIDOMĖJIMĄ IR IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA, tad maloniai kviečiame Arqus universitetų tyrėjus ir akademikus, atstovaujančius visiems karjeros etapams ir visoms disciplinoms ar tarpdalykinei mokslinių tyrimų sričiai, įrašyti datą ir išreikšti savo susidomėjimą dalyvauti. Kiekvienas ryšys, idėjos atitinkamose srityse su skirtingais požiūriais į temą ir motyvacija pasidalinti savo įžvalgomis su kolegomis iš skirtingų mokslo sričių yra laukiami. Internetinėje išankstinės registracijos formoje nurodykite vieną ar kelias seminaro temas iš toliau pateikto sąrašo, su kuriomis dirbate:

  • Europos FinTech politika: rizika, reguliavimo strategijos ir vartotojų apsauga;
  • Skaičiavimo finansai: kriptovaliutų turtas, blokų grandinės technologija, algo ir aukšto dažnio prekyba, apsidraudimo ir investavimo strategijos;
  • Dirbtinis intelektas daug duomenų reikalaujančiose finansų, vyriausybės, verslo srityse; didelių duomenų analizė;
  • Saugumo ir privatumo sprendimai;
  • RegTech: priežiūros ir atitikties technologijos;
  • Skaitmeninė transformacija (bankininkystė, investicijos, draudimas, aplinka, sveikata, energija ir kt.)

Kitame etape pateiksime išsamią informaciją apie programą ir renginį bei tiesiogiai susisieksime su užsiregistravusiais dalyviais 2022 m. kovo mėn.

Dalyvavimas nemokamas. Dalyvių iš Arqus universitetų kelionės ir apgyvendinimo išlaidoms finansuoti galima pagal Arqus Europos universitetų aljansą. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su savo universiteto Arqus atstovu.

Kaip pateikti paraišką: Norėdami išreikšti savo susidomėjimą dalyvauti Tarpdisciplininiame mokslinių tyrimų seminare „FinTech: Finance, Technology & Regulation“ (2022 m. gegužės 18-20 d., Vilnius), pateikite išankstinės registracijos formą iki 2022 m. vasario 28 d. čia : https://forms.gle/LzzZXsaQHBjxgFUz7

PAPILDOMA VERTĖ. Seminaro dalyviai turės galimybę įvairiais darbo būdais apmąstyti tarpdisciplinines idėjas, sukurtas kartu su kolegomis iš Arqus universitetų, taip sukurdami ne tik tinklų kūrimo galimybes, bet ir ugdydami savo, kaip Arqus tyrimų bendruomenės, tapatybę, kuri, tikimasi, pasibaigs bendromis mokslinių tyrimų pastangomis. Scopus/WoS leidiniams, bendriems mokslinių tyrimų projektams. Taip pat dalyvavimas šiame renginyje atvers galimybes gauti prioritetinę pagalbą, mokslinių tyrimų priemones ir finansavimą pagal kitas pradines ir kitas finansavimo programas.

Mes labai laukiame, kada galėsime keistis moksliniais tyrimais ir užmegzti, puoselėti ir plėtoti tvarius ryšius su mūsų Arqus bendruomene nustatytoje tyrimų srityje, taip pat kartu kurti naujas tarpdisciplinines mokslinių tyrimų grupių sinergijas.

Kontaktai: dr. Gintarė Tamašauskaitė-Janickė, el.paštas:   , Vilniaus universitetas. Nuoroda: https://www.arqus-alliance.eu/index.php/news/arqus-ri-workshop-artificial-intelligence-2

 

Daugiau informacijos

 

VuTechHub RGB 01arqus color

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos