Sidebar

Fizikos fakultetas iškėlė šešis kandidatus (rinksime keturis atstovus):

1.  Prof. dr. Darius Abramavičius

2.  Prof. dr. Ramūnas Aleksiejūnas

3.  Vyriaus. m. d. habil. dr. Gediminas Gaigalas

4.  Prof. dr. Robertas Grigalaitis

5.  Prof. dr. Aidas Matijošius

6.  Doc. dr. Mindaugas Mačernis

 

VU Senato rinkimai Fizikos fakultete vyks 2022 m. gegužės 16 d. 9–17 val. ir gegužės 17 d. 9–16 val. 207 aud. (Saulėtekio al. 9, III r.). Juose galės dalyvauti į Centrinės rinkimų komisijos patvirtintus rinkėjų sąrašus įtraukti universiteto akademiniai darbuotojai.

 

Gegužės 10 d. ir 11 d. 9–17 val. vyks išankstinis balsavimas Senato rinkimuose. Iš anksto balsuoti norintis asmuo kreipiasi į FF 310 kab. (Saulėtekio al. 9, III r.) ir pasirašytinai gauna balsavimo biuletenį, kurį su atitinkamai pažymėtais kandidatais įdeda į voką ir jį užklijuoja. 

 

Primename, jog vadovaujantis šių metų vasario 22 dienos Senato nutarimu Nr. SPN-4 patvirtintu Senato narių rinkimo tvarkos 31 punktu, „Senato narių rinkimai Padalinyje laikomi įvykusiais, jei juose dalyvavo ne mažiau kaip du trečdaliai Padalinio Rinkėjų“ (Fizikos fakultete – 124).

Primename, jog vadovaujantis šių metų vasario 22 dienos Senato nutarimu Nr. SPN-4 ir juo patvirtinta Senato narių rinkimo tvarka, naujajame Universiteto Senate bus 46 nariai. 36 Senato nariai išrenkami kamieniniuose akademiniuose padaliniuose Rinkimų teisę turintiems darbuotojams balsuojant už konkrečiame kamieniniame akademiniame padalinyje iškeltus kandidatus. Senato nariais taip pat taps Rektorius bei 9 Universiteto studentų atstovybės nustatyta tvarka išrinkti studentų atstovai. 

Primename, kad naujausia informacija apie Senato rinkimus yra pateikiama VU interneto tinklalapyje (https://www.vu.lt/apiemus/struktura/senatas/rinkimai-i-vu-senata-2022). Čia galite pasitikrinti balsavimo vietą ir laiką, o tuo pačiu įsitikinti, kad esate rinkėjų sąraše.

 

VU Fizikos fakulteto rinkimų komisijos pirmininkas

doc. dr. Kazimieras Glemža (FF kab. Nr. 310, tel. Nr. (8 5) 236 6049)

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos