Sidebar

Praėjusį penktadienį, sausio 27 d., Vilniaus universiteto Mažojoje Auloje buvo įteikti diplomai Šviesos technologijų studijų programos absolventams.

Ceremonijoje dalyvavo Vilniaus universiteto mokslo prodekanė prof. dr. (HP) Edita Sužiedėlienė. Ji pasveikino studentus ir padėkojo, kad dar mokykloje susidomėjo fizika ir nepabijojo pasirinkti tokias studijas Universitete. 

Simonas Lukoševičius VU FF Soc Tinklam 36 min

Fizikos fakulteto dekanas dr. Juozas Šulskus pasidžiaugė absolventais ir išreiškė pasididžiavimą, kad jie įgijo išsilavinimą Fizikos fakultete, net kai dėstytojai „stengėsi, kad jums nebūtų lengva“. Dekanas taip pat paskatino studijas tęsti magistrantūroje, o vėliau ir doktorantūroje. 

Simonas Lukoševičius VU FF Soc Tinklam 58 min

Ceremonijoje dalyvavo, studentus pasveikino bei priminė, kad mokytis reikės visą gyvenimą „Light Conversion“ direktoriaus pavaduotojas Donatas Podėnas. 

Simonas Lukoševičius VU FF Soc Tinklam 39 min

Absolventų vardu kalbėjo Šarūnas Mickus. Jis pasidžiaugė, kad turėjo galimybę būti unikalaus fakulteto dalimi – atmosfera, bendravimas ir laisvė čia – kaip niekur kitur. Didžiausią padėką skyrė kursiokams, kurie tapo draugais ne tik Universiteto aplinkoje, bet ir gyvenime. Taip pat padėkojo administracijai, SPK, artimiesiems. „Kad ir kokį kelią pasirinktume – visada liksime fizikais“, - sakė Šarūnas.

Simonas Lukoševičius VU FF Soc Tinklam 48 min

Šiais metais diplomai buvo įteikti 29-iems Šviesos technologijų studijų programos absolventams.

Sveikiname visus ir tikimės dar pasimatyti!

Nuotraukos: Simonas Lukoševičius

Daugiau nuotraukų – mūsų Facebook.

Simonas Lukoševičius VU FF Soc Tinklam 91 min

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos