Sidebar

Kokias kosmoso technologijas vysto Lietuvoje veikiančios įmonės? Kaip palydoviniai duomenys prisideda prie Vilniaus universiteto mokslininkų vykdomo vandens telkinių žydėjimo prognozavimo? Kokiu tikslu mėlynoji šviesa gali būti naudojama kosminiuose erdvėlaiviuose? Į šiuos ir kitus klausimus atsakysime Inovacijų klubo diskusijoje „Mokslo sprendimai 360°: kosmoso technologijos Lietuvoje“.

Renginio metu Vilniaus universiteto Fizikos fakulteto Fotonikos ir nanotechnologijų instituto mokslininkas prof. dr. Pranciškus Vitta pristatys šviesos technologijų galimybes ir perspektyvas kosmoso srityje. Chemijos ir geomokslų fakulteto Geomokslų instituto doktorantė Dalia Grendaitė papasakos apie palydovinių duomenų naudojimą vykdomuose tyrimuose, o UAB „Geomatrix“ vadovas dr. Gediminas Vaitkus supažindins su įmonės vystomais kosmoso srities sprendimais. 

Renginys vyks vasario 10 d. 13.00 val. „MS Teams“ aplinkoje.

Registracija į renginį.

Prisijungimo į renginį nuoroda bus atsiųsta jūsų nurodytu el. paštu likus dienai iki renginio.

 

vinjetė 8 renginys min

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos