Sidebar

rsz 330bbed6 3299 43a2 8162 3d19c25c4212

Gruodžio 14 dieną Fizikos fakultete susitiko verslininkai, mokslininkai, regiono valdžios atstovai ir kiti besidomintys inžinerijos Lietuvoje dabartimi ir ateitimi - vyko Lietuvos inžinerijos ir technologijų pramonės asociacijos LINPRA Verslo pusryčiai.

Renginį atidarė VU FF dekanas prof. dr. Aidas Matijošius. Ekspertinį pranešimą apie verslo strategiją ir atsparumą pristatė Dalius Misiūnas, ISM University of Management and Economics prezidentas: Tarp išlikimo ir laimėjimo – strategija neapibrėžtumo sąlygomis. Verslo pusryčius užbaigė Vilniaus regiono verslo, švietimo ir savivaldybės atstovų diskusija, kurioje dalyvavo: VU Fizikos fakulteto Mokslo ir strateginės plėtros prodekanas, profesorius Pranciškus Vitta, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto prezidentas Dalius Misiūnas, UAB Ekspla Valdybos pirmininkas, LINPRA viceprezidentas Kęstutis Jasiūnas, UAB Altas komercinis transportas direktorius, LINPRA prezidiumo narys Edvardas Radzevičius ir Vilniaus miesto vicemeras Arūnas Šileris. Diskusiją moderavo LINPRA direktorius Darius Lasionis.

Renginio metu buvo apžvelgtos bendros sektoriaus tendencijose Lietuvoje ir regionuose, diskutuota apie inžinerinių profesijų populiarinimo svarbą, ieškoma sprendimų švietimo sistemos keliamiems iššūkiams, aptarta ir šalies masto problema – ar Lietuva 2030 taps inžinerijos šalimi.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos