Sidebar

2023 scholarships 9 840xAuto

Vilniaus universiteto pirmakursiai, pasirinkę informacinių technologijų ir inžinerijos krypties studijas, turėjo galimybę būti paskatinti „Teltonikos“ įsteigtomis metinėmis 3000 eurų stipendijomis. Šiemet VU šias stipendijas gavo 2 Fizikos fakulteto Elektronikos ir telekomunikacijų technologijų programos studentai: Liutauras Skamarakas ir Matas Garbėnas.

2023 scholarships 7 840xAuto

Nuotraukoje - stipendininkas Matas Garbėnas. teltonika-high-tech-hill.com nuotraukos

 

Organizuodama šią stipendijų  programą, aukštųjų technologijų įmonių grupė „Teltonika“ jau trečius metus iš eilės siekia paskatinti abiturientus gauti prestižinį išsilavinimą technologijų srityje, atkleisti savo talentą bei padėti pamatus sėkmingam karjeros keliui.

2021-ųjų metų pavasarį VU ir UAB „Teltonika IoT Group“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kuria siekia mokslo ir verslo bendradarbiavimo plėtojimo ir VU vykdomų studijų kokybės gerinimo aukštųjų technologijų srityse. Bendradarbiavimas numatytas ir mokslo srityje – Fizikos fakultete įkurta bendra VU ir „Teltonikos“ mokslinių tyrimų laboratorija.

Bendradarbiavimo veiklomis skatinama plėtoti tokias sritis kaip daiktų internetas, dirbtinis intelektas, debesų kompiuterija, robotika, įterptinės sistemos, mobilios ekosistemos, telematika, tinklo įranga, telemedicina, telekomunikacija ir elektronika.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos