Sidebar

 

 2021-12-23, doc. Šarūnas Svirskas 

Norime pasidžiaugti sėkmingai vykstančiu bendradarbiavimu su Teltonikos įmonių grupe.

Gruodžio 13 d. gabiausi elektronikos ir telekomunikacijų technologijų bakalauro studijų pakopos studentai buvo apdovanoti UAB „Teltonika IoT Group“ stipendijomis. Šiomis stipendijomis skatinama studentus įsitraukti į elektronikos, daiktų interneto, telematikos, robotikos ir DI bei panašias tematikas, susijusias su „Teltonika IoT Group“ vystomomis technologijomis.

 MG 07852

Taip pat gruodžio 22 d. Buvo pristatyta UAB „Teltonika IoT Group“ padovanojo įrangos elektronikos mokomajai laboratorijai. Ši įranga bus plačiai naudojama ugdant studentų gebėjimus elektronikos srityje, užtikrins praktines veiklas su naujausia ir aktualiausia telekomunikacinėse sistemose naudojama įranga. Pasak instituto direktoriaus prof. Roberto Grigalaičio įranga yra įvairaus sudėtingumo, todėl ja galės naudotis tiek bakalauro, tiek magistro studentai. Su šia įranga bus galima atlikti ir tam tikrus mokslinius darbus, todėl tuo pat metu kelsime mokslinių tyrimų lygį.

Daugiau skaitykite VU ir UAB „Teltonika IoT Group“ puslapiuose.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos